odigos-kilkis

Σχετικά με εμάς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

logo bigΟ www.odigos-kilkis.gr ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για την σχεδιασμένη ανάπτυξη εμπορικής δραστηριότητας των συνδεδεμένων επιχειρήσεων και χρηστών στο Νομό Κιλκίς.

Ο Οδηγός Κιλκίς θα διαφημίζει την επιχείρηση σας 24 ώρες το 24 ώρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του κόσμου. Ο Οδηγός Κιλκίς διαθέτει την δυνατότητα επικοινωνίας του επιχειρηματικού κόσμου μέσα από ένα δυναμικό portal που ενώνει τους επαγγελματίες στο σήμερα.

Ο www.odigos-kilkis.gr προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων όπως

- Internet Marketing, EmailMarketing, SmsMarketing, VideoMarketing, Autodialier.

- Web Design, e-shop Solution, Logo Design.

- Εφαρμογές Social Media, Android-IOS.

- Google AdWords .

- Διαφημιστική - Προϊοντική Φωτογράφιση.

Στον Οδηγό Κιλκίς έχουν τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται τουλάχιστον εν μέρει στο Νομο Κιλκίς, διαθέτουν ή όχι ιστοσελίδες στο Internet ή έστω e-mail. Η βασική εγγραφή για κάθε ενδιαφερόμενο μπορεί να γίνει μέσω δικτύου, αλλά και από το www.odigos-kilkis.gr συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφημιστική σας προβολή, τις δυνατότητες συνεργασίας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 23411 02022 κιν. 6944192951 το γραφείο μας βρίσκεται στην διεύθυνση Πόντου 3 στο Κιλκίς.